Takläggning Stockholm

Vi är certifierade takläggare i Stockholm, som arbetar inom takläggning och takrenovering. Vi utför total entreprenad inom takläggning, med hjälp av egna plåtslagare som har lång erfarenhet inom takplåtläggning med egen verkstad. Vår expertis omfattar alla typer av takarbeten inom tegelläggning, takpapp och takplåtläggning.

Vare sig ni redan har en detaljerad takplan, eller bara vill byta tak men inte vet hur det ska se ut och vilket material ni vill använda, så hjälper vi er. När ni kontaktar oss kan ni alltid få rådgivning tillsammans innan vi ger er en takläggning offert. Det finns väldigt många små detaljer att tänka på när det kommer till takläggning, och det finns få takläggare i Stockholm som är så kunniga inom det som RAO Tak och Bygg.

Inget tak är ett annat likt, och därför baserar vi våra takläggning pris Stockholm på en stor mängd olika faktorer. Ni kan vara säkra på att våra takexperter alltid jobbar med god moral och miljövänlighet i åtanke. Inget material slängs om det är i ett bra skick och kan återanvändas, vilket också tillåter oss att erbjuda mycket konkurrenskraftiga takläggning pris. För att ta få en takläggning offert eller rådgivning – kontakta oss!