Ryska-Svenska & Svenska-Ryska

Sedan 2000 tillhandahåller vi professionella skriftliga översättningar från svenska till ryska och från ryska till svenska. Vi översätter texter och dokument för svenska och ryska företag och myndigheter samt för privatpersoner.

”Veles” – en kombination av traditionella krav på översättningarnas kvalitet och moderna arbetsmetoder.

”Veles” är:

– Högkvalitativa översättningar,
– Översättningar av texter med varierande svårighetsgrad;
– Översättningar av ekonomisk, medicinsk och teknisk dokumentation,
– Effektivitet i arbetet med kunder;
– Ett bekvämt och enkelt sätt att beställa och ta emot översättningar;
– Det bästa valuta för pengarna;
– Vänligt och personligt bemötande av varje kund,
– Ärlig och flexibel strategi;
– En partner att lita på i långa loppet.

Svenska-ryska och ryska-svenska skriftliga översättningar

Vi utför skriftliga översättningar av texter och dokument från svenska till ryska och från ryska till svenska:

  • affärsdokumentation
  • avtal
  • tekniska specifikationer och dokumentation
  • juridiska dokument
  • översättning av webbplatser
  • andra skriftliga översättningar

Översättningar: professionellt, effektivt och till ett bra pris

Vi arbetar efter följande riktlinjer:

• Effektivitet. Skriftliga översättningar måste ibland göras inom en begränsad tid. Vi förstår att, för våra kunder, har en professionell översättning inom den angivna tiden en stor betydelse och vi försöker därför att utföra beställningen inom kortast möjliga tidsramar.

• Kompetens. Kompetens och noggrannheten vid översättningar är nyckeln till en lyckad transaktion, snabb flyttning, en anställning etc. Vi samarbetar med högkvalificerade och erfarna översättare för att undvika eventuella brister och stavfel.

• Kvalitetskontroll. Färdigställda översättningar korrekturläses innan de skickas till kunden av medarbetare som har det aktuella språket som modersmål. Kunden får, tack vare det, en kompetent, professionell och korrekt översättning av texter och dokument av varierande svårighetsgrad.