Flyttstädning, viktiga moment!

När man flyttar till en ny bostad brukar man få hjälp av flyttarbetare och det som återstår är att ställa möbler på rätt plats i den nya bostaden. Det uppstår en naturlig önskan att göra ens nya hem rent, innan möblerna ställs på plats, för att man ska kunna njuta av komforten. Det krävs ofta en noggrann städning innan man kan börja bo på den nya platsen. Den kan ta mycket tid och kraft eftersom alla saker och möbler redan har flyttats in och tar upp mycket plats. Ge inte upp, våra proffs kan hjälpa dig med städningen.

Köksstädning vid lägenhetsflytt

Vi kan hävda med säkerhet att det inte finns någon människa i världen som tycker om smutsiga kök. Dessutom kvarstår lukter från matlagningen under en mycket lång tid. Köket är en plats i bostaden där man tillbringar mycket tid och det är därför extra viktigt att göra varenda köksyta ren. Det är tur om kökets vitvaror, vid er flytt till den nya bostaden, är rena och har bra skick.

Rengöring av vitvaror vid lägenhetsflytt

Vid rengöring av vitvaror blir våra proffs ofta tvungna att använda ett stort antal komplicerade rengöringsmedel. Det är nödvändigt att starta rengöringen med spisrengöring vilket kan kräva användning av olika rengöringsmedel och kan ta lång tid. Efter spisrengöringen är det nödvändigt att tvätta väggen bakom den och därefter tvätta spisens sidopartier.

Vi fortsätter sedan med rengöring av kylskåp. Det kan visa sig att kylskåpet är rent men du kommer kanske vilja rengöra det en gång till för din egen skull. Våra proffs använder alltid en mjuk rengöringstrasa för att undvika repor på kylskåpets yta. De använder även säkra rengöringsmedel för rengöring av innerväggar, hyllor och grönsakslådor. Efter kylskåpsrengöringen flyttar våra proffs på kylskåpet för att kunna tvätta bakomliggande väggen från damm och spindelnät.

Rengöring av köksinredningen vid lägenhetsstädning

Vårt professionella rengöringsteam använder alltid neutrala rengöringsmedel och mjuka rengöringstrasor för skåpens innerytor. Särskild uppmärksamhet ägnas åt kontakt med den övre ytan av köksinredningen. Beroende på köksinredningens yta (träd, plast eller glas) väljer våra proffs passande hushållskemikalier för mild rengöring av ytan.

Rengöring av handfatt och toalettstol vid lägenhetsstädning

Den viktigaste vid rengöring av handfat och toaletter är, förutom rengöring, desinfektion och avlägsnande av alla otrevliga lukter.

Väggtvätt vid lägenhetsstädning

Vid flyttstädning, innan du packar upp och flyttar in möbler, genomför våra proffs alltid väggtvätt. Det är viktigt att alla klibbiga och feta fläckar tas bort med hjälp av en tvållösning. Därefter tar vi bort damm och spindelnät som ofta koncentrerar sig i hörnen och runt elementen. Vi rengör även alla strömbrytare, uttag, dörrar och dörröppningar.

Golvtvätt vid lägenhetsstädning

När våra proffs utgör rengöring av golv, mattor och heltäckningsmattor använder de sig av ångtvätt. För skydd mot eventuella parasiter som kan komma från tidigare ägares husdjur kan vi erbjuda desinficering. Parkettgolv, laminat och linoleum tvättas rent med hjälp av speciella tvättmedel. Efter att våra proffs genomfört flyttstädning stockholm kan du lugnt packa upp och göra dig bekväm i din nya bostad.

Källa: flyttstädning i Stockholm.